Преглед на курса

Инвестиции в акции: Първи стъпки към успеха

Започнете своята успешна кариера на инвеститор в акции с този курс за начинаещи и получете безплатна консултация от финансов анализатор с 9 години опит на пазарите - Борис Петров.

Първите 9 видеа са безплатни!
Формат

Онлайн курс

Автор

Борис Петров

Ниво

Начинаещи

Брой видеа

67

Продължителност

6 часа + 1 час консултация

Цена

399 лв

Какво ще получите?

  • 5 Раздела
  • 67 Видеа
  • 71 Въпроса
  • 5 PDF документа
  • 1 Сертификат
1 Безплатна Консултация на стойност 120 лева

Пътят към успеха

В курса ще започнем буквално от нулата. Ще научите как работят пазарите на акции, как да направите пълен анализ на акция, как успешно да управлявате портфейл от акции, да изградите собствен инвестиционен план и да изберете най-подходящите посредник и платформа за инвестиции.

Станете успешен инвеститор

Завършете курса и ще можете да взимате собствени информирани решения за инвестиции в компании и да бъдете успешен фонд мениджър на личния си портфейл от акции и други активи. Освен това ще откриете директни съвети от някои легендарни инвеститори.

Борис Петров

Финансов анализатор, собственик и създател на FXTrading.bg
За Борис
Борис Петров търгува активно на финансовите пазари от 2013 година. В началото започва с Форекс пазара и различни деривати, след което се насочва към инвестиции в акции.
През 2016 година Борис създава сайтът fxtrading.bg, а от 2018 работи като финансов анализатор за международния инвестиционен посредник Admirals.
Created with